Pēc šiem gadiem, strādājot par konditori uzņēmumā un saņemot daudz pateicību par kūkām, kas bija tieši tādas, kā klienti vēlējās, Inga Midika teica spert soli tālāk un pilnveidoties. Iedvesmu deva ģimene - īpaši meitas, kas iedrošināja ticēt sev un uzsākt savu ceļu.
Inga stāsta, ka darbs kā individuālais uzņēmējs nozīmē ne tikai cepšanu, bet arī plānošanu un atbildību par katru pasūtījumu. Viņai patīk radīt kūkas ar savu rokrakstu - ieklausoties katra klienta vēlmēs un pievērš uzmanību niansēm, kas padara katru izstrādājumu īpašu.
Konditoreja Ingai ir tuva jau kopš bērnības, kad kopā ar mammu viesojās tantes ceptuvē. Toreiz radās sajūta, ka šī vide - ar siltumu, smaržām un radošumu - būs viņas vieta arī nākotnē.
“Ingas gardumu” kūkas top tikai no dabīgām, vasaras ogas viņa lasa pati. Katrs izstrādājums tiek gatavots ar rūpību un mīlestību, lai cilvēki sajustu, ka tas radīts no sirds.